Eng-Rus. A Sigh

Лев Дымов
A sigh, a kind of moaning,
Issuing from your depth.
Just shows despair growing,
Your life’s becoming less.
Maybe your expiration
Will reach higher clouds.
This is your destination:
Your travels' lastest beach.

Вздох A SIGH
Вздох – своего рода стенание, A SIGH, A KIND OF MOANING,
Выходящее из твоих глубин. ISSUING FROM YOUR DEPTH.
Он лишь показывает, что растёт отчаяние, JUST SHOWS DESPAIR GROWING,
Что твоя жизнь идёт на слом. YOUR LIFE’S BECOMING LESS.
Твой выдох, возможно, MAYBE YOUR EXPIRATION
Достигнет облаков, что повыше. WILL REACH HIGHER CLOUDS.
То конечный пункт твоего назначения, THIS IS YOUR DESTINATION:
Твоих странствий последний брег. YOUR TRAVELS' LASTEST BEACH.


Звук
https://soundcloud.com/brekhman/11-a-sigh