Eng-Rus. Self-being

Лев Дымов
SELF-BEING
Amongst the many strongest feelings,
A feeling of self-being persists.
It hurts, a failed tooth-filling!
But nobody wants it to desist.

Самость SELF-BEING
Среди многих чувств сильных AMONGST THE MANY STRONGEST FEELINGS,
Чувство самости продолжает быть. A FEELING OF SELF-BEING PERSISTS.
И болит оно, будто зуб под пломбой!  IT HURTS, A FAILED TOOTH-FILLING!
Но никто не желает от него отказаться. BUT NOBODY WANTS IT TO DESIST.


Звук
https://soundcloud.com/brekhman/12-self-being