Eng-Rus. Female instincts

Лев Дымов
Female instincts can go rampant
In the surrounding male world.
Do women prey, oh so flamboyant,
Or does this mimic, ages-old?
A glimpse of one of them when driving:
A feral cat with hidden claws.
But never fear: the brakes are “diving” –
Although, maybe, with some remorse.

Женские инстинкты FEMALE INSTINCTS
Женские инстинкты могут буйствовать FEMALE INSTINCTS CAN GO RAMPANT
В окружении мира мужского. IN THE SURROUNDING MALE WORLD.
Охотятся ли женщины? Ах, они такие броские/яркие, DO WOMEN PREY, OH SO FLAMBOYANT,
Или это имитация, зрелый возраст? OR DOES THIS MIMIC, AGES-OLD?
Взгляд одной из них, когда за рулём, A GLIMPSE OF ONE OF THEM WHEN DRIVING:
Что дикой кошки с когтями скрытыми. A FERAL CAT WITH HIDDEN CLAWS.
Но не бойся: тормоза аэродинамические BUT NEVER FEAR: THE BRAKES ARE “DIVING” –
Хотя, возможно, немного жаль. ALTHOUGH, MAYBE, WITH SOME REMORSE.


Звук
https://soundcloud.com/brekhman/14-female-instincts