Я Аллагь, бес им кlанивал яни?

Мадина Рамазанова
Югъ къандавай зун жезва яхун
Т/ар жез к!вачер ,акатиз юзун
Къеневай рик!и ийиз вич къазун
Я Аллагь,бес им к!анивал яни?
Ишедай кьван дак/унва вилер
Накъварикай зи хьанва селер
Кьежена рехъ, квахьна гелер
Я Аллагь ,бес им к!анивал яни?
Килигиз дак/ардай вун алай рекъиз
Таквардавай вун,дили  жез михьиз
Пашман яз дуьняда йикъар акъуддиз
Я Аллагь,бес им к!анивал яни?
Йифер акъуддиз,авачиз ахвар
Рик/ел хквез, на лагьай гафар
Квахьнава зи йикъан кьарай
Я Аллагь,бес им к!анивал яни?