Любовта ми към българия любовь моя болгария

Маченков Анатолий
                Любовта  ми  към  България               

                Аз  паднах  в любов в   България
                Аз  паднах  в  любов с  цялото  си сърце,      
                България,  България -               
                блаженство  и  мир.               
                Не  се  нуждаем   от  почивка  в  Сочи          
                И  на  Кримския  полуостров,               
                С  любимата   му  съпруга
                Летим  до  Варна!
                На морето,  слънцето,  въздуха
                И дългоочакваното  рай!
                Прекрасна  България
                От Москва Отговаря  Приятели.
                И по-скъпо  за  мен  Европа
                Поръчка  и  прогрес,
                свършен  върховен  чудо
                Влизане  в  ЕС
               

               
                ЛЮБОВЬ МОЯ БОЛГАРИЯ
               
                Влюбился  я  в  Болгарию
                Влюбился  всей  душой,
                Болгария, Болгария -
                Блаженство  и  покой.
                Не нужен отдых в  Сочи
                И  полуостров  Крым,
                С  любимою  женою
                Мы в Варну полетим!
                О море, солнце, воздух
                И  долгожданный  рай,
                Чудесная  Болгария
                Гостей  с  Москвы встречай!
                А  мне милей  Европа
                Порядок  и  прогресс,
                Сверши  Всевышний  чудо
                Вхождение  в  ЕС!!!

                03.08.2014 Москва