Костянтин Кулiков... Якщо перетворюся... укр

Оксия Жмгоо
***

Якщо перетворюся на пташку –
Нехай це буде голуб.
Саме він, голодний і виснажений,
Доживе до перших морозів…

Я сидітиму на трубі газопроводу
І чекатиму на тебе.

Звісно, забереш мене до хати,
Звільниш поличку від книг,
Бо в тебе нема зайвої клітки, а тільки коти.
Відігрієш мене від холоду,
Запропонуєш зернятко,
Я ночуватиму в тебе.

На ранок… буду проситись на вулицю.