Костянтин Кулiков... Якщо я пiду... укр

Оксия Жмгоо
***

Якщо я піду,
Ти не шкодуватимеш.
Але я швидко стану
Торботрясом Пересічним
Чи то Бомжем Зачуханим.
Десь у теплотрасі тихесенько
Віддам Богові душу,
Якщо я піду.
Але ти мене ніколи не відпустиш.