Покаранi...

Наталья Кислощук
Дим здіймається сивими хмарами,
То горять поміж нами мости...
Ми коханням з тобою покарані:
Не зуміли його зберегти...

Недарма Бог поєднує парами
І дає нам по вірі хрести...
Чи коханням, чи Богом - покарані
Та тепер маєм хрест свій нести...

Ми ночами безсонними марили,
Скільки планів було і надій...
А тепер - прокажЕні, покарані -
Залишилась зола лиш від мрій...

Ой, покарані ми...Ой, покарані...
Нам кохання не дасть другий шанс...
Зводить Бог і єднає всіх парами...
Та вже пари не буде із нас...