Костянтин Кулiков... Якщо я заховаюся... укр

Оксия Жмгоо
***

Якщо я заховаюся від тебе
У старезні фотокартки
Шістдесятих років минулого сторіччя,
Лопотатиму чужими плівками
Допотопного магнітофону та
Архаїчними словесами приблудної цивілізації,
То все одно, за будь-яких ситуацій,
Відшукаєш мене.
Знімеш з мене окуляри з риб’ячих міхурів,
Наділиш бритвою,
Наповниш купіль,
А потім, 
Охайного та духмяного,
Відішлеш на скотомогильник.

Ти завжди поводилася зі мною як з твариною.