Муаллим

Саира Сефибекова
Сагърай куьн зи муаллим
ЗАЗ чирвилер ганавай,
Тарсар гана,зун илимдин
Шегьре рекьел гъанавай

Гьар сеферда муаллимди
Лугьудай заз :к!ела бала
Алахъдай ам чал югъди
Лугьудай :Тарс чира бала

Гьар тарсуна гъил хкажиз
Зун доскадал экъеч!дай ,
Муаллимдиз пара шад жез
Хъсан къимет эцигдай

Ц!усад класс куьтягьна за
Къизил медал гана заз
Муаллимдиз лугьузва за
Ви къадир чир хьана  заз