Из Д. Г. Лоуренса - Кубки

Юрий Иванов 11
                Д.Г.Лоуренс


                КУБКИ


      Кубки, пусть будут они темны
      как капельки ночи, что плещутся всюду.
      Хочу я испить из тех тёмных кубков, пока темнота из них каплет на ноги мои.


                04.08.14


                Cups


                Cups, let's them be dark
                like globules of night about to plash.
                I want to drink out of dark cups that drip down on their feet.