Краю мiй

Ксения Левак
Промениться світлом небокрай,
З трав духмьяних знов спадають роси,
Мій блакитний,мій квітучий край,
Мов барвінок у дівочих косах.


Хвилями буяє водограй,
І гудуть,дзижчать на липі оси,
Я прошу,країно,не вмирай,
Якщо не зігнулася і досі.