Юлiя Кушимова... Супермаркет самотностi... укр

Оксия Жмгоо
Чому не можна купити самотність?
Ось так заходиш у супермаркет,
Слухаючи в плеєрі улюблену Карпу,
Підходиш до каси і кажеш:
«Пакет самотності, будь ласка».
Дивно, так?
Але так хочеться іноді просто сховатись
Від цього життєвого порно,
Яке переповнює твоє буття.
Кожного дня, не розуміючи навіщо,
Всі кудись біжать, забуваючи радіти
Простому осінньому сонечку,
Але отримуючи кайф від новокупленої дешевої дрібнички!
А я блукаю стривоженим містом
В пошуках магазину
З маленькою вивіскою
«Супермаркет самотності».