Сергiй Кравченко... Мене лякали цi свiчки... укр

Оксия Жмгоо
***

Мене лякали ці свічки.
Небезпека.
Швидкий погляд збуджував очі,
Які відволікались сяйвом негуманних столових приборів.
А ти не вірила в знаки.
Приємного смаку.
Завтра склеїмо посуд.