Eng-Rus. ID

Лев Дымов
ID
Something dark I see in sex…
Dark and very ominous.
Yes, akin a nightly see –
Waves at play, so furious…
Who is drowning and why?
Who is eas’ly swimming?
Human past is always nigh,
ID is surely winning.

Оно (бессознательное) ID
Что-то тёмное в сексе я вижу... SOMETHING DARK I SEE IN SEX…
Тёмное и очень зловещее. DARK AND VERY OMINOUS.
Да, сродни ночному видению – YES, AKIN A NIGHTLY SEE –
Волны играют, такие неистовые... WAVES AT PLAY, SO FURIOUS…
Кто тонет и почему? WHO IS DROWNING AND WHY?
А кому плывётся легко? WHO IS EAS’LY SWIMMING?
Человека прошлое всегда близко, HUMAN PAST IS ALWAYS NIGH,
Бессознательное, конечно же, побеждает ID IS SURELY WINNING.


Звук
https://soundcloud.com/brekhman/19-id