Лесик Панасюк... Свiтло i поцiлунок... укр

Оксия Жмгоо
Світло падало не променями
а снігом у безвітряну погоду
здавалося птах згори пір’я сипле

Вона підставляла долоні
щоб світло впало на них і його можна було роздивитись
але на плечі на очі на губи падало
тому розглядала на ньому пір’їни а він на ній розглядав
і один одному про світло розповідали

А потім змовкла горіхом шкаралупа
і тінь у тінь заховалась