Кlаниди

Мадина Рамазанова
Валай  иерди ават/а яраб?
Це вуна заз к!аниди жаваб
Мийир вуна зи рик! кабаб
Минет я ваз, лагь к!аниди

Багьа я заз яр,ви ширин сес
Кутазвай зи чандик гьевес
Къачузвай на хурай нефес
Заз дарман я, чан к!аниди

Ви к!анивили зак кутазва  лувар
Яни ваз гада идакай хабар?
Катмир вун, ийимир заз дуьня дар
Вун заз герек я,чан к!аниди

Ви т/вар алаз гьамиш зи мецел
Килигзава зун яр дак!ардай хъецел
Гьар сеферда вун акваз кимел
Зун хъуьрезва ваз, к!аниди