Лесик Панасюк... Мовчала про рибу... укр

Оксия Жмгоо
Я дивився у ставок
і побачив що моїм лицем пропливла риба
я не розгледів був то карась окунь
і взагалі не впевнений чи бачив таку до того

Питав у тебе про ту рибу
ти мовчала
наче ніколи про це не дізнаюсь

Часом намагалася ловити мою рибу
але голими руками її не візьмеш
залишалася ні з чим
і постійно мовчала про рибу мого обличчя
яку ще й досі не змогла впіймати