Лесик Панасюк... Посудина... укр

Оксия Жмгоо
Ми влились у посудину
наповнену квартирою

Каміння дерева
водорості тканин
печери пластика
а ми розчиняємось
наш об’єм відчиняє кватирку
і через неї на вулицю виливається квартира
з розчиненою у ній твоєю ногою моєю рукою
твоєю
моєю

Ми ж не зважаємо
бо знаєм
я знайду руку під подушкою
ти знайдеш голову на моєму плечі
я знайду ногу під ковдрою
ти знайдеш мої губи на своєму носику
я знайду
ти знайдеш
я знайду
ти