Лесик Панасюк... Позбав мене... укр

Оксия Жмгоо
Позбав мене невинності
і тоді їдь у свою Латвію
ти скажеш Литву
а я скажу один хрін
мені все одно
яку країну ненавидіти

Ти їдеш навчатись
але як можна навчатись
коли там немає справжніх
українських вареників з вишнями

Позбав мене невинності
і коли будеш приїздити
на канікули то я
казатиму що невинність повернулась
бо запам’ятала дорогу
давай залишимо її десь у лісі

Залюби
відкохай
і тоді їдь
у свою Естонію