Колесо кохання

Людмила Киреева-Силенко
Ой, дівчино! Молода та рання
Не біжи в доросле майбуття,
Не сприймай зітхання за кохання,
Поспішиш — занапастиш життя.

Бо кохання — то не блиск облуди,
Не бомонд, тусовка, вищий світ,
Бог дає кохання справжнє людям
На усій Землі — лиш раз в сто літ.

Справжнє не боїться непогоди,
Пересилить горе і нужду,
Без вагань пройде вогонь і воду
І не заплямує чистоту.

Ой, дівчино! Молода та рання,
Не діждися горя, каяття,
Колесо зрадливого кохання
Обмине нехай твоє життя.