Я тебе кохаю до нестями...

Екатерина Камаева
Я тебе кохаю до нестями,
I не відірватися вiд тебе,
Взяв мене за серце ти руками,
I в тобі тепер моя потреба.
Вітер з горобин мене вітає
Кетягами ягiд гiркуватих.
Якщо б знав ти як тебе кохаю!
I не можу iншого бажати.
Вся душа моя у вiзерунках
Від тих слів, яких ще не сказала.
I про тебе завжди моя думка,
Що любов менi подарувала…