Каламбур на беларускай мове - 122

Леонид Ганчаров
Каламбур выхвальнай  кашы для Тоні і Тані

Якую любіце найболей вы з   КАШ?  ТУЮ?
Яна хоць белая, ды горш, я грош  КАШТУЮ.
Я найкаштоўнейшая! Я  за ўсіх    ТАННЕЙ!
Эй, Тоня з Таней, станьце вы за ўсіх  ТАНЕЙ!
***

Каламбур хвастливой каши для Тони и Тани

Какую любите наиболее вы  из каш? Ту?
Она хотя белая, но хуже, я грош стою.
Я наиценнейшая! Я всех дешевле!
Эй, Тоня с Таней, станьте вы всех тоньше!