eyes

Ульяна Кривохатько
очей таких
небесної відкритості
наповнених
як кухоль
келих
дзбан
якби ж не мав ти
я б зуміла виплисти
залишити бурхливий океан
але на дно
хапаючи повітря
розмов з тобою
зломлена
іду
очей отих
осяяних
нехитрих
собі зловивши погляд на біду

07.08.14