Це пройде...

Миклош Шадор
Трава коли-небудь
проїсть цей ваш бетон,
а зірки продірявлять даху.
Покрышки спалювати,
збивати
з полудня літаки - пройде...
Ляпас істерику погасить.
Трусить ногами чорт -
вкрав місяць з неба
на Різдво.
І тьма,
і тиша,
і чутно як сніжинки падають,
і шелест попелу.
Пройшло...
Пройшло...
Пройшло...
І це усе пройде.
Трава коли-небудь
проїсть цей ваш бетон...