Лесик Панасюк... Найкращий спогад... укр

Оксия Жмгоо
Пам’ять складають спогади що сушені фрукти чи ягоди
бо з часом втрачають сік висушуючись

Спогад покласти до рота
відчути його сухість
пережовувати
але колишнього смаку не повернути
тільки здогадуватись можна
ось яблуко грушка чорниці

Часом думаєш може усе записувати
але це консервація
спогади закриті у буквеному сиропі
здається що куштуєш не сік а слова
так у них той спогад це якесь поєднання смаків
але не той смак що потрібно

Бо найкращий спогад тільки зірваний
соковитий що аж бризкає коли надкушуєш
аж бризкає і сік на обличчі і сік на руках
можна злизувати можна винюхувати можна ділитися з іншими