Вiтя Петровський... Пес... укр

Оксия Жмгоо
Хтось дивиться вдаль, не знаючи чого хоче,
інший віддаляється від прагнення
пізнати те, що віддаляється(?),
а дехто потребує самотності,
але Він наближається
самим лише доповненням образу людського.
В такі моменти розумієш,
що ніколи і не був… одиноким!