Вiтя Петровський... Найцiннiший подарунок... укр

Оксия Жмгоо
найцінніший подарунок існує саме тоді,
коли люди не хочуть цього:
чи слабкі, чи не готові, чи просто зневірені…
але у цьому безглузді ховається
дещо неповторне,
дещо цінніше, ніж просто життя,
дещо вище, ніж душа,
дещо прекрасніше, ніж краса,
дещо загадковіше, ніж походження святих,
дещо, чого не можна осягнути,
якщо завжди виконувати мрію у підходящий момент…
падає листя, але не ми.