Вiтя Петровський... Слiд без iменi... укр

Оксия Жмгоо
***

Слід без імені
Мрію розітнувши пальцем
Наступивши на думки
Розіб’ється серцем хвиля
Та знайде чужі сліди
Мертвим птахом
Впадуть у воду
Підготовлені слова
Вихором знесена підлога
Гавкіт згубленого пса
І закидані мотиви
Плескіт риби в тишині
Захоронені години
Крик рибалки в далині
Та розірвані полотна
Все танцюють в голові
Ці розбризкані дзеркала
Що видніються в руці
Виск розсіченої долоні
Що тремтить у кулаці
Стрілка, що веде секунду
Затяжка для голови
Це лишається для тебе
«Безіменний слід ноги».