Чан яр

Саира Сефибекова
Накъварикай зи хьанва селлер,
Югъ къандавай хазва зи пер,
Масабуруз гафар иер
Лугьуз на рик! Хазва ,чан яр

Гьик! лугьуда заз вун к!ан я,
Чир хьухь ваз яр, вун зи чан я,
Вал гьамиша зун гьейран я,
Вун захъ авай сад я, чан яр

К!аниди ваз лугьуз тежез,
Йикъар физва ишез-ишез,
Аквамир ваз яр зун хъуьрез,
Фикирри зун кузва ,чан яр

Вун масадахъ рахаз акваз,
Авазва зун къеняй ргаз,
Гьич са касни вилиз такваз,
Им заз лап дерт хьана ,чан яр