З Богам здолеем усих прагнаць!

Чистотел
Няхай у грахоў у палоне,
Не падымай сваіх далоняў!
Будзь падобны да дзікаму каню
І май танкавую браню.

Май сваё меркаванне,трымай свой шлях!
Каб у запале ня засмактала,каб у іх не патануць!
Удыхні на поўныя грудзі,шагни за парог і не стой ў дзвярах,
Па ледзь-ледзь наперад,не гледзячы на каламуту
                і страх!

Нас не асмеляцца крануць,
Пакуль будзем у абароне!
Не думай такога каб стагнаць,
З Богам здолеем усіх прагнаць!
09.08.2014 (на роднай беларускай мове)