Украина

Андрей Дещенко
А десь там, за білокраєм
Живе і сонце, і блакить,
І Україна стане раєм
Для нас з тобою і на мить…

Я посміхнуся,
Ще швидше води потечуть
І неодмінно повернуся,
Щоб Україну повернуть.

Щоб стала ненька наша доля
Одна для всіх, рідненька мать
Хай буде жити наша ВОЛЯ
І Україна процвітать!!!!!!!!

Нехай цвіте барвінок коло двору,
Хай пісня ллється, як ріка
І хай кує зозуля в добру пору
Хай житиме країна всі віка!!!