Серце колиха

Никуся Садовская
На  дорозі зустрілась людина -
вона в думи залізла єдина,
вона серце моє колиха,
мої думи чарує вона.

З порожнечі дивлюся я в очі -
в них я бачу чари щоночі.
Хтось казав будем разом завжди
бо віддам тобі щастя ключі.

Не дивися ти більше в безодню.
Там немає слави на одрі,
там не має  тебе и мене.
не дивися прошу я тебе!

Відкриваються двері у свити.
Ти як хочеш, але зрозумійте-
обережними треба нам бути,
щоб гудіння коліс не почути.

Бо не зможу без тебе я жити,
марнотратно ніяковіти,
залишатись  самотньо вночі.
тильки в памьяті всіх живучи.