Я знаю, що ти менi допоможеш

Сычёв
Я знаю, що ти мені допоможеш.
Цей світ на краще місце міняти!
Здається треба лишати ті тачки,
Та мотоцикли покраще купляти.

Тре нам дізнатись що доля хоче ще подарувати
Давай частіше її про щось кльове питати?
І так ще ніхто не знає чи довго нам їхати разом
Бо ми ще ті дві шалені маленькі зарази...