Евген Попроцький... Погост також село... укр

Оксия Жмгоо
***
Погост – також село,
Але з іншим життям:
Без шкідливих звичок,
Корупції та підстав.
З  гарною поведінкою, 
Особливим харчуванням.
Без сварок, повсякденних сліз,
Напруги. Зі смаком…

скинутими масками,
Під якими звикли ховатися люди…