Евген Попроцький... Зачiпляe подих твiй... укр

Оксия Жмгоо
***
Зачіпляє подих твій,
Позичаю твої обійми,
Ангели почуттів 
Розважають нас… 

Розчиняюся в волоссі – 
Цукор у воді,
Осяде все на дні, 
Кава в кухлі. Навесні
Розчиняюсь у тобі...