Туга

Олесь Птах
            
Володарка моєї душі,
безмежна і неозора,
наповнена співчуттям,
частіше безжалісна,
як кішка до миши,
завжди незбагненна,
бо вільно приходить
невідомо звідки
і так само зникає,
також невідомо куди.