Очi синi та карi

Любовь Лаутар
Очі сині та карі
Не підходять до пари...
     (слова пісні)

Я до тебе стрімко біжу,
Зустрічаю твої очі карі.
В них я бачу зараз журбу-
Люди кажуть,що ми не до пари.
В мене очі - небесна синь,
В тебе очі журбою покриті.
Щастя,кажуть,швидкая плинь,
А я хочу в коханні жити.
Ми з тобою,мов два крила,
Очі наші - безодня любові.
Я без тебе - без сонця весна,
Я для тебе - дарунок долі.