Тоже из нета

Нпетрович
As soon as you notice your new belly  flaps,
Your veins, like tattoo decorating your calf,
Please phone or e-mail  us, – we will be there at once,
Inspect the eyesore– and have a little laugh.

Звоните нам, когда проблемы с кожей,
Распущенный живот, кривые ноги –
Приедем и... ничем вам не поможем,
Но... хоть посмотрим, да поржём немного...