Роман Рой... Постав крапку... укр

Оксия Жмгоо
***
Постав крапку.
Збільшуючи її, вона вирине
Твоєю планетою.
Не шукай павука,
Що в системі координат заплутав кулю.
Не питай,
Хто наколов її на спицю осі.
Тобі не побачити нитку,
За яку вона підвішена.
Відкрий карту.
На гнучкому тілі її знайди крапку
Свого місцезнаходження.
Твої рухи зливаються з чорнилом…
Відчуй себе крапкою,
На якій не зупиняється поділ.
Відчуй себе крапкою,
Поставленою Богом.