Колискова

Настя Лисицина
Тихенько зорі шелестять,
Дрімає сонечко в гаю,
Вже дітки полягали спать -
В колисці наче у раю.

Татусь тихесенько співа,
І мама поряд обіймає.
Ти засинай, наше маля,
Хай бог тебе оберігає.

Вже сплять співочі солов'ї,
Метелики сховалися в садку,
Ви засинайте, дітоньки мої,
Заснула й рибка у струмку.

Нехай солодкі сняться сни,
Легесенько думки гойдає.
І подих теплої весни
Нехай дитятко зігріває.