гiркий

Оксана Кот
Що я насправді знаю про тебе,
чим ти дихаєш, або ж ким,
яке над твоєю головою небо,
і що там далі буде за ним.

На що сподіваюсь, що я шукаю
ти наче вітер, не впіймаєш ніколи,
Я пустими вокзалами на тебе чекаю
та по суті я блукаю по колу.

У тебе квартирники, у тебе концерти,
в сумці записники та відсирілі сигарети.
Моє життя - це простіші концепти,
вчорашні новини в пожовклих газетах.

Що я на справді знаю про тебе,
ти встаєш о п'ятій, п'єш каву гІрку,
в тебе є цілий всесвіт між ребер,
яскраво лякаючий, де сяють зІрки...

липень, 2014