Скажи, як далеко

Оксана Кот
Скажи, як далеко я маю піти,
як глибоко це все мені закопати
я за собою не залишу сліди,
може колись мене будеш шукати

Я намалюю нові маршрути,
зміню телефон, чи навіть адресу
та скажи, що робити, тільки б забути
всі твої кляті дзвінки й есемеси

Скажи, що лишити тобі на згадку,
якими словами я маю прощатись
Як позабути твої плечі й лопатки,
я ж не зможу до них більш не торкатись

Скажи, скільки років має пройти,
щоб позабувся твій голос байдужий
Я за собою не залишу слідів,
тільки лишу свою поламану душу

9 липня, 2014