алергiя

Оксана Кот
У людей алергія на дотики,
Це така марнотратна пустка.
Та тікаю опівночі потайки,
Фарбуючи очі густо так.

у людей зсередини вирвано
Почуття, а замість них мариво
Цю битву навряд чи виграно,
Бо стала занадто я врАзлива.

У людей є багато відмазок,
щоб правду тримати для себе
Я рахую кількість поразок,
щоб по них опинитись на небі.

У людей, що щодня по вулицях
Тікають повз тебе в нікуди,
Є надія, що все-таки збудуться
Мрії, що розривали їм груди.