on the road

Оксана Кот
Дорогих речей позбавлятись варто
Вони тебе десь триматимуть завжди
Міняй на свободу, такий собі бартер,
Ну або на щастя, чи навіть на правду.

Захоплюватись треба шляхами та мапами
Ніяк не містами, аж ніяк не людьми
Ти не лишишся на одинці із втратами,
Залежність - це ж різновид пітьми.

Я повернуся тоді, мине десять років
Коли все те, що було занадто важливо
Не буде озиватись болючістю кроків,
Коли я стану хоч трошки смілива.

Я знайду ту вулицю, знайду ту домівку,
Піднімусь та загляну до вікна хиткого,
Там буде так тихо, як буває лиш влітку,
І крім сірих птахів там не буде нікого.