Роман Рой... Жива речовина... укр

Оксия Жмгоо
Краплі живої речовини
Зранку вириваються зі своїх укріплень.
Жива речовина заповнює транспорт,
Вона їде задовольняти свої амбіції…
І поки все це відбувається,
Хтось випаровується,
Хтось конденсується…