Eng-Rus. After sixty

Лев Дымов
AFTER SIXTY
The youth is just beginning,
After sixty years.
What is the life? The spinning
I draw from deepest depth
… Where is the deep, I wonder –
At the start or at the end?
By longing torn asunder,
I live in fire-band.

После шестидесяти AFTER SIXTY
Молодость только начинается THE YOUTH IS JUST BEGINNING,
После шестидесяти лет. AFTER SIXTY YEARS.
Что такое жизнь? Спиннинг, WHAT IS THE LIFE? THE SPINNING
Что я достаю из глубочайших глубин. I DRAW FROM DEEPEST DEPTH.
...А где глубина, интересно, – WHERE IS THE DEEP, I WONDER –
В начале или в конце? AT THE START OR AT THE END?
Желанием сильным разорван на части, BY LONGING TORN ASUNDER,
Живу я в зоне сплошного огня. I LIVE IN FIRE-BAND.


Звук
https://soundcloud.com/brekhman/18-after-sixty