Eng-Rus. D-issipation

Лев Дымов
D-ISSIPATION
Your loving mind can go astray,
Thus losing all the strings to life.
You'll quickly waste yourself away,
Becoming so for death all-rife.

Рассеяние D-ISSIPATION
Твой любящий ум может сбиться с пути, YOUR LOVING MIND CAN GO ASTRAY,
Потеряв таким образом связь всякую с жизнью. THUS LOSING ALL THE STRINGS TO LIFE.
Ты увядаешь стремительно очень, YOU'LL QUICKLY WASTE YOURSELF AWAY,
Становясь так для смерти обыденным. BECOMING SO FOR DEATH ALL-RIFE.

Звук
https://soundcloud.com/brekhman/25-d-issipation