Eng-Rus. A mysterious secret

Лев Дымов
A MYSTERIOUS SECRET
It's so easy, so simple
To put the words one after 'nother.
Poetic thought is like a pimple:
It beautifies any just muzzle.

Таинственный секрет A MYSTERIOUS SECRET
Это ж так легко и так просто – IT'S SO EASY, SO SIMPLE
Складывать слова одно за другим. TO PUT THE WORDS ONE AFTER 'NOTHER.
Поэтическая мысль – что прыщ: POETIC THOUGHT IS LIKE A PIMPLE:
Украсит любую морду. IT BEAUTIFIES ANY JUST MUZZLE.

Звук
https://soundcloud.com/brekhman/27-a-mysterious-secret