солдату

Ежени Гранде
Мій мужній воїне,тебе чекають вдома.
Ти знай і пам’ятай про це!
Підтримка дає сил – це аксіома,
А ти молись і вір понад усе.

Чекає мати і не спить ночами,
вже сліз немає,сум в очах блищить.
Від страху вже не чує тями,
але Надія в серці майорить...
І з кожним днем вона лише кріпчає,
Не йде від серця,набуває сил.
Страх материнське серце вже не крає,
її душа – корабель впевнених вітрил!

Той біль і страх з тобою поділяє,
вона ж – твоя підтримка
та завжди
молитвою,мов щи;том захищає,
любов’ю,наче ковдрою..

а ти,
мій мужній воїне,
тебе чекають вдома,
прошу,не забувай про це!
і повертайся,бо усім відомо:
тебе чекає мати понад все!